OI: Neymar ostavio kapetansku traku nakon što je Brazil osvojio zlato

Nedjelja, 21. kolovoza 2016. 08:55 Napisao/la  SC

Finale: Brazil - Njemačka 6:5, nakon jedanaesteraca


- To je to, više ne želim biti kapetan Brazila! Ne, nije to zbog pritiska, to samo mediji govore. Ali, kao šampion ostavljam traku, bila mi je velika čast nositi je, ali izbornik Tite sada može izabrati drugog kapetana, rekao je Neymar nakon što je brazilska reprezentacija osvojila zlatnu olimpijsku medalju njegovim pogotkom s 11 metara.

Neymar je zadnji izveo jedanaesterac u finalnom raspucavanju protiv Njemačke, Brazil je pobijedio rezultatom 6:5.

U regularnom dijelu utakmica je završila 1:1. Pogodak za Brazil postigao je naravno Neymar, koji je u 27. minuti sjajno pogodio iz slobodnjaka. Izjednačio je u 58. minuti Meyer.

Jedanaesterci: 1:2 - Ginter, 2:2 - Renato Augusto, 2:3 - Gnabry, 3:3 - Marquinhos, 3:4 - Brandt, 4:4 - Rafinha, 4:5 - Sule, 5:5 - Luan, Petersen - Weverton obranio, 6:5 - Neymar

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.