OI: Hrvatska - Brazil u četvrtfinalu, jesu li hrvatski vaterpolisti dobili što su htjeli?!

Ponedjeljak, 15. kolovoza 2016. 09:21 Napisao/la  SC

Pobjednik utakmice Hrvatska - Brazil u polufinalu igra protiv pobjednika para Mađarska - Crna Gora

Hrvatski vaterpolisti u četvrtfinalu olimpijskog vaterpolo turnira igraju protiv Brazila kojeg s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Ratko Rudić, a u bazenu predvodi riječki internacionalac Josip Vrlić.

Mađarska je uvjerljivo pobijedila Brazil rezultatom 10:6 čime su Mađari završili na prvom mjestu u skupini. Srbija je očekivano svladala (12:8) Japan, pa je Grčka druga, Brazil treći, a Srbija četvrta.

Brazilci su u grupnoj fazi upisali tri pobjede i dva poraza. Uz Mađare pobijedila ih je Grčka (4:9), a Rudićevi izabranici slavili su protiv Australije (8:7), Japana (16:8) te svjetskog i europskog prvaka Srbije (6:5).

Pobjednik utakmice Hrvatska - Brazil u polufinalu igra protiv pobjednika para Mađarska - Crna Gora, a u donjem dijelu ždrijeba igraju Grčka i Italija te Španjolska i Srbija.

Četvrtfinalne utakmice će se igrati 16. kolovoza. Dva dana kasnije na programu je polufinale, a 20. kolovoza susreti za medalje.

Hrvatski vaterpolisti dobili su što su htjeli sramotnim porazom od Francuske zbog kojega bruji cijeli svijet, a posebno likuju Srbi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.