EP ODBOJKAŠICA

Hrvatska u skupini s Azerbejdžanom i Rusijom

Nedjelja, 07. listopada 2012. 11:51 Napisao/la  M. B.

Četvrta reprezentacija u skupini C bit će Bjelorusija ili Slovačka koje igraju dodatne kvalifikacije

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija na Europskom prvenstvu u Njemačkoj igrat će u skupini C protiv Rusije, Azerbejdžana i pobjednika dodatnih kvalifikacija u kojima će snage odmjeriti Bjelorusija i Slovačka. Europsko prvenstvo igra su iduće godine od 6. do 14. rujna u Njemačkoj, a Hrvatska će svoje utakmice u skupini igrati u Dresdenu. Igor Lovrinov, izbornik hrvatske odbojkaške reprezentacije, bio je zadovoljan ishodom ždrijeba.

- Mislim da je to dobar ždrijeb za nas. Rusija je apsolutni favorit u skupini, Azerbejdžan je dobar, ali se protiv njega može igrati, dok ćemo se sa Bjelorusijom ili Slovačkom sigurno moći nositi. Dakle, imamo šanse za jedno od prva tri mjesta koja vode dalje, rekao je Igor Lovrinov.

Ždrijeb EP-a

Skupina A: Njemačka, Turska, Španjolska, Nizozemska

SKupina B: Švicarska, Italija, Belgija, Ukrajina/Francuska

Skupina C: Rusija, Azerbejdžan, Hrvatska, Bjelorusija/Slovačka

Skupina D: Poljska, Srbija, Bugarska, Rumunjska/Češka

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.