Challenge kup odbojkašica: Vukovar - Gwardia 0:3

Utorak, 10. siječnja 2012. 23:20 Napisao  Marko Babić

Nakon poraza na domaćem terenu teško je vjerovati da aktualne pobjednice Kupa Hrvatske mogu nešto više napraviti na gostovanju u Poljskoj za tjedan dana

Odbojkašice Vukovara poražene su u prvoj utakmici šesnaestine finala Challenge kupa od poljskog sastava Gwardije Wroclaw 0:3 (28:30, 16:25, 20:25). Vukovarke su odličan otpor pružile u prvom setu, no nakon poraza na domaćem terenu teško je vjerovati da aktualne pobjednice Kupa Hrvatske mogu nešto više napraviti na gostovanju u Poljskoj za tjedan dana.

Odbojkašice Splita 1700 svoju prvu utakmicu protiv  Lokomotiv Bakua, u čijim redovima igra hrvatska reprezentativka Ivana Miloš,  igraju u srijedu od 17 sati na domaćem terenu.

Odbojkaši također odrađuju prve utakmice šesnaestine finala Challenge kupa, zagrebačka Mladost gostuje u srijedu kod francuskog Rennesa (20 sati), dok će Mladost Marina Kaštela u četvrtak na domaćem parketu od 19 sati odmjeriti snage s poljskom AZS Politechnikom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.