FIUMANKI SRETAN BROJ 13

Sponzori i pokrovitelji prepoznali jedriličarski brand

Petak, 01. lipnja 2012. 14:20 Napisao  I. V.

Tiskali smo 200 brojeva, ako bude više sudionika vlastoručno ih pisati, kaže Perović

Fiumanki broj 13. izgleda nije nesretan! Tjedan dana pred  uoči održavanja 13. po redu Fiumanke, na brodu Marina okupilo se ugledno društvo ovogodišnjih sponzora i pokrovitelja. Kao i obično, medijsko zanimanje za svečano potpisivanje ugovora bilo je veliko, novinarima su se obratili predstavnici najznačajnijih sponzora i pokrovitelja.

U ime Grada Rijeka pokroviteljski ugovor potpisao je gradonačelnik Vojko Obersnel, sudionik svih 13 Fiumanki kojemu je gradonačelnički mandat počeo s prvom Fiumankom. Vidoje Vujić, v. d. župana rekao je nekoliko rečenica u ime županije, Petar Škarpa obratio se nazočnima u ime TZ Rijeka, Dean Pavlak u ime pouzdanog sponzora tvrtke Strabag. Srebrni sponzor Fiumanke prvi put je postala Jamnica u ime koje je ugovor potpisao Zoran Trik, a zlatni sponzor i ove godine je INA. U ime INA-e nazočnima se obratio predsjednik Uprave Zoltan Aldott na sasvim pristojnom hrvatskom jeziku.

Ukratko, i ove se godine ugledno društvo pokrovitelja i sponzora okupilo oko Fiumanke:

- Zadovoljni  smo što ćemo unatoč recesiji i ove godine zadržati istu organizacijsku razinu i što je Fiumanka opet prepoznata kao brand. I ove godine očekujemo velik broj sudionika, veći interes nego ranijih godina pokazuju posade iz Italije. Tiskali smo 200 brojeva, ako bude više sudionika vlastoručno ih pisati, kaže Davor Perović, glavni organizator i idejni začetnik Fiumanke.

Fotogalerija: Fiumanka press

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.