Vladimir Kličko odradio jubilarni 50. nokaut u karijeri

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 12:20 Napisao/la  S. C.

Vladimir Kličko je dominantno, nokautom, svladao Francuza Jean-Marck Mormecka za obranu naslova u četiri kategorije i 50. nokaut u karijeri.

Četiri runde i četiri žestoka udarca u glavu Jean-Marca Mormecka bili su dovoljni Vladimiru Kličku za obranu naslova u, zanimljivo, četiri kategorije: IBF, IBO, WBO, WBA. Kličko je, očekivano, bio dominantan u borbi koja je održana u Dueseldorfu od prve sekunde, pa je tako Francuz već u drugoj rundi završio na podu...

Kraj borbe stigao je nakon serije sjajnog Klička, koji Mormecku jednostavno nije dao šanse za predah i epilog zvan nokaut bio je neizbježan. Ovo je Kličku jubilarni, 50. nokaut u 60. profesionalnom nastupu.

- Eto, nakon 15 godina sam dočekao jubilej. Pedeset nokauta nije malo, dug je put do takvog postignuća, ali sretan sam i zadovoljan. Mormeck uopće nije bio loš, probao je sve što je mogao, posebno u drugoj i trećoj rundi, no ipak mu nije bilo dovoljno. Mislim da sam zaslužio pobjedu, rekao je nakon meča Kličko. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.