Mirko Filipović na bodove pobijedio Randyja Blakea u osmini finala K-1 Grand Prixa

Nedjelja, 14. listopada 2012. 15:48 Napisao/la  SC

Filipoviće je nakon neizvjesne borbe izborio četvrtfinale, dva suca ocijenila su borbu 28:27 za hrvatskog borca, dok je treći proglasio borbu izjednačenom (28:28)

Hrvatski borac Mirko Filipović u osmini finala K-1 Grand Prixa što se održava u Tokiju pobijedio je Amerikanca Randyja Blakea  na bodove nakon što je u tri runde bio bolji i tako izborio četvrtu završnicu tog natjecanja u karijeri

Filipoviće je nakon neizvjesne borbe izborio četvrtfinale, dva suca ocijenila su borbu 28:27 za hrvatskog borca, dok je treći proglasio borbu izjednačenom (28:28).

Inače, Cro Cop je u drugoj rundi uspio srušiti Blakea nakon čega je uslijedilo odbrojavanje, ali Amerikanac je nastavio borbu. Ovo je inače bio prvi poraz Blakea u karijeri u kojoj je dosad ostvario 24 pobjede.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.