Mirko Filipović dobio nalaze, američka antidopinška agencija nije pronašla zabranjena sredstva

Nedjelja, 10. siječnja 2016. 10:19 Napisao/la  SC

Iako sam odmah tvrdio da sam čist i da o dopingu nema govora razapeli su svi mediji i to sa neskrivenim guštom i bez ikakvih dokaza.


Mirko Filipović nije uzimao doping! Prema nalazima Američke antidopinške agencije niti jedna zabranjena suspstanca što značu da Filipović krivo optužen za uzimanje dopinga. Jasno, Filipović je negativna nalaz odmah iskoristio za obračun sa svima koji su ga kritizirali nakon objave da je suspendrian:

- Čist sam kao suza što je potvrdio nalaz jednog od najboljih laboratorija u svijetu, onog u Londonu koji je proveo testiranja na krvi i na urinu. Iako sam odmah tvrdio da sam čist i da o dopingu nema govora razapeli su svi mediji i to sa neskrivenim guštom i bez ikakvih dokaza. Molio bi iste da sa barem 1\3 snaga i kapaciteta koje su uložili u moje sotoniziranje i omalovažavanje napišu i objave ove rezultate i nalaze. Nekih 50% ili ne daj Bože 100% bi bilo svakako previše i neprimjereno, jel na mišiće koji su likovali i naslađivali se mojom mukom ovaj put neću trošiti riječi kao i na neke borce u pokušaju koji su se javljali na društvenim mrežama i svoje misli i kritike na moj račun požurili podijeliti sa svima, vjerujući da na taj način opravdavaju svoju prosječnost i neuspjeh u sportu. Al' uzalud vam trud svirači. Pozdrav svim mojim prijateljima, a i onima koji me iz nekog svog razloga ne vole, napisao ja Filipović.

Mirko je imao velikih problema s ramenom te je svjesno uzimao hormone rasta, koji su mu mogli biti odobreni da je to zatražio, ali jednostavno nije imao vremena. Potom je uslijedila suspenzija antidopinške agencije koja nije imala dokaze za doping već samo Mirkovo priznanje.

Dakle, Filipović nije uzimao zabranjena sredstva iako je sam priznao da je uzimao.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.