Floyd Mayweather pobijedio Mannyja Pacquiaoa jednoglasnom odlukom sudaca

Nedjelja, 03. svibnja 2015. 11:12 Napisao/la  SC

Kao i obično kada se puno priča, a malo toga uradi, meč nije ponudio ništa spektakularno

Floyd Mayweather pobijedio je Mannyja Pacquiaoa jednoglasnom odlukom sudaca u pompozno nazvanom meču stolječa. Američki boksač nakon 12 rundi osvojio je naslove prvake po verzijama WBO, WBA, WBC i The Ring u velter kategoriji.

Mayweather je nastavio niz neporaženosti i dokazao da je trenutačno bez premca u svojoj kategoriji prema svemu ključujući zaradu, pobjedom je zaradio najmanje 180 milijuna dolara. Pacquiao je poraz naplatio sa 120 milijuna dolara zarade.

Kao i obično kada se puno priča, a malo toga uradi, meč nije ponudio ništa spektakularno. Bilo je svega i svačega, zaključno s glasnim negodovanjem zbog sudačke odluke da je pobjednik Mayweather. Dojam da je Pacquiao bio aktivniji i agresivniji nije utjecao na suce.

Najbolji komentar meča objavio je na Twitteru bivši prvak:

- Ljubitelji boksa, žao mi je, napisao je Oscar De La Hoya.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.