Finale K-1 WGP: Mirko Filipović u Areni Zagreb bori se protiv Amerikanca Jarrella Millera

Srijeda, 30. siječnja 2013. 15:15 Napisao/la  SC

Miller ima 24 godine, visok je 193 cm, od prošle godine je u K-1, iza sebe ima niz od 22 borbe bez poraza i sparnig-partner je Vladimira Klička

Mirko Filipović saznao je ime protivnika, 15. ožujka u Areni Zagreb Cro Cop se bori protiv Jarrella Millera, kojemu jedna od preporuka što je sparing-partner Vladimira Klička.

- Za boksački dio pripremam se sa Stipom Drvišom. Znam da ću dodatni pritisak imati pred domaćom publikom, ali zadnji put bilo je prekrasno. Nema favorita, ni ja nisam favorit. Svi su gladni slave i premija, pobijedit će onaj tko bude najsretniji. Ovo nije loto, ali treba sreće, rekao je Filipović na predstavljanju K-1 turnira s 12 atraktivnih borbi.

Zapravo je riječ o finalu K-1 WGP, Zagreb je domaćin jednog najvećih kick-boxing turnira na svijetu, koji se prvi put održava izvan Japana. Dovoljno je reći da turnir televizijski prenosi 120 zemalja.

Što se tiče Millera, Amerikanac ima 24 godine, visok je 193 cm, od prošle godine je u K-1, iza sebe ima niz od 22 borbe bez poraza…

- On nosi tu aureolu nepobjedivosti. Možda je moja prednost jer je specijalist za boks, sva četiri meča dobio je prekidom, više će se oslanjati na boksačke trikove, što može biti dobro za mene, neće toliko raditi nogama, smatra Filipović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.