KIŠERLOVSKI U VALENCIJI

U Astani se nikada nisam ovako dobro osjećao

Ponedjeljak, 10. prosinca 2012. 11:29 Napisao  Marko Babić

Ako ne odem na operaciju vađenja pločice, onda ću vjerojatno otići u Australiju na tri tjedna, pripreme i jednu utrku, rekao je Kišerlovski

Robert Kišerlovski, najbolji hrvatski biciklist, napustio je snježnu Hrvatsku i krenuo put Valencije gdje će se pridružiti kolegama iz Radio Shacka i odraditi kratke pripreme koje će trajati do 19. prosinca.  

- Super je ekipa, baš sam zadovoljan. Prvi dojam je bio odličan, u Astani se nikada nisam tako ugodno osjećao. Nisam se osjećao kao da sam novi član, brinu se da se što prije prilagodim, rekao je Robert Kišerlovski koji je već odradio jedne pripreme s novom momčadi u Luksemburgu.

- U Luksemburgu je bio više team-building. U Valenciji će biti trening, druženje i liječnički pregledi, ustvrdio je Kišerlovski koji bi po povratku iz Španjolske mogao pod nož.

- Morat ću ići vaditi pločice koje sam dobio nakon loma ključne kosti. Sada sam baš nešto dogovarao oko toga, vidjet ću što ću kada se vratim, odnosno da li ću odmah pod nož. To me i danas zna boliti, ali i rekli su mi da će tako biti jedno vrijeme, dodao je najboljih hrvatski biciklist koji bi božićne i novogodišnje blagdane trebao provesti u Hrvatskoj.

- Možda odem negdje, ne mogu staviti lance na biciklu, ustvrdio je kroz smijeh Kišerlovski.

- Nakon Nove godine moram vidjeti, što i kako. Ako ne odem na operaciju vađenja pločica, onda ću vjerojatno otići u Australiju na tri tjedna, pripreme i jednu utrku. Ako odem pod nož, onda ću to preskočiti, zaključio je Robert Kišerlovski.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.