ROBERT KIŠERLOVSKI PORUČUJE

Oporavak traje dulje od očekivanog

Četvrtak, 06. rujna 2012. 12:28 Napisao  Marko Babić

Vjerojatno će se osjetiti nedostatak na početku u utrkama, ali vjerujem da ću sve nadoknaditi, rekao je Kišerlovski


Robert Kišerlovski, najbolji hrvatski biciklist, obavio je kontrolni pregled nakon loma ključne kosti 15. srpnja na Tour de Franceu.

- Bio sam na kontroli i situacija se popravlja. Unatoč svemu još jedno mjesec dana moram lagano trenirati i odlaziti na fizikalnu terapiju, pa ću napraviti novu kontrolu, rekao je Robet Kišerlovski.

Oporavak tako traje već dva mjeseca i trebat će pričekati još neko vrijeme prije nego što može krenuti s punim treningom.

- Sve se se malo odužilo, puno više zapravo nego što sam očekivao. Sada jedno četiri do pet sati dnevno vozim bicikl i ostatak vremena uživam u životu. Što se tiče Radioshacka u desetom mjesecu bi trebalo biti prvo upoznavanje s novom ekipom, rekao je Kišerlovski koji jedva čeka da krene s pravim treninzima.   

- Nadam se da ova prisilina pauza neće ostaviti traga u konačnici. Nisam u potpunosti prestao treninrati, vjerojatno će se osjetiti nedostatak na početku u utrkama, ali vjerujem da ću sve nadoknaditi, zaključio je Robert Kišerlovski.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.