PH u biciklizmu: Emanuel Kišerlovski srebrni i brončani, Carlo Jurišević dvaput zlatni do 14 godina

Srijeda, 02. srpnja 2014. 12:06 Napisao/la  SC

Na cestovnom prvenstvu kod seniorki Antonela Ferenčić osvojila je drugo mjesto iza Mie Radotić te ispred Wande Svrakić

Emanuel Kišerlovski, biciklist Meridijana Kamen, osvojio je treće mjesto u kronometru i drugo mjesto u cestovnoj utrci na prvenstvu Hrvatske u Topuskom u organizaciji BK Roda iz Siska. Kod seniora Kišerlovski se popeo na oba postolja, osvojivši treće mjesto na kronometru (1. mjesto Bruno Maltar, 2. mjesto Josip Rumac) te drugo mjesto na cestovnoj utrci (1. mjesto Radoslav Rogina, 3. mjesto Matija Kvasina).

Na cestovnom prvenstvu kod seniorki Antonela Ferenčić osvojila je drugo mjesto iza Mie Radotić te ispred Wande Svrakić. Kod  početnika do 13 godina Matea Bizjak osvojila je 5 mjesto. Luka Stranić završio je na 6. mjestu (Početnici U15) dok je kadet Andrej Bizjak imao 14. vrijeme.

Od riječkih biciklista Carlo Jurišević u kategoriji početnika do 14 godina osvojio je prvo mjesto u kronometru i cesti! Wanda Svraktić u kategoriji elite osvojila je srebrnu medalju na kronometru, te broncu na cesti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.