Giro d'Italia: Robert Kišerlovski ostao deseti u ukupnom poretku uoči posljednje etape

Subota, 31. svibnja 2014. 19:07 Napisao/la  SC

Kišerlovski je u 20. etapi od Maniaga do Monte Zoncolana u dužini od 167 kilometara osvojio 26. mjesto uz 6:35 minute zaostatka za pobjednikom Michaelom Rogersom

Robert Kišerlovski osvojio je 26. mjesto u 20. etapi utrke Giro d'Italia voženoj od Maniaga do Monte Zoncolana u dužini od 167 kilometara. Najbolji hrvatski biciklist na cilj je stigao sa 6:35 minuta zaostatka za pobjednikom Michaelom Rogersom (4:41:55 sati) kojem je ovo bila druga etapna pobjeda na ovogodišnjem Giru.

Kišerlovski u ukupnom poretku i dalje drži deseto mjesto s 15:49 minuta zaostatka za vodećim Nairom Quintanom (83:50:25 sati). Quintana trenutno ima tri minute prednosti ispred Rigoberta Uran Urana i četiri minute pred Fabija Arua.

U nedjelju je na rasporedu posljednja etapa od Gemone do Trsta u dužini do 172 kilometara koja neće donijeti promjene u ukupnom poretku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.