Igrači Rijeke prestrašeni listom za odstrijel

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 19:28 Napisao  I. V.

Igrači Rijeke počeli su igrati kvalifikacijske utakmice za ostanak u klubu

Nogometaši Rijeke odigrali su protiv Lokomotive prvu utakmicu na Kantridi, nakon tri mjeseca zimske stanke dočekale su ih solidno popunjene tribine. Ljudi su se zaželjeli nogometa, poglavito u kontekstu pozitivnih promjena u upravljačkoj strukturi kluba. Za razliku od gledatelja, igrači Rijeke na terenu nisu izgledali kao da su se zaželjeli domaćeg ambijenta.

Damir Mišković prvi put je gledao utakmicu u svojstvu budućeg predsjednika. Iako se nikada nije bavio javnim poslom, čini se da je prirodno nadaren u izbjegavanju odgovora na novinarska pitanja. Uglavnom, Miškovićeve izjave svode se na to da u utakmici protiv Lokomotive nije vidio ništa zabrinjavajuće, niti je iznenađen slabim nogometom. Ciljevi budućeg vlasnika kluba su jasni: Rijeka mora postati toliko moćna da na terenu može prkositi momčadi Dinama!

Svima je jasno da u tako jakoj momčadi Rijeke većina današnjih igrača nema mjesta! Od utakmice protiv Lokomotive igrači Rijeke počeli su igrati kvalifikacijske utakmice za ostanak u klubu, svaki njihov pogrešan potez na terenu znači korak bliže izlaznim vratima na kraju sezone. Dok Mišković svjesno smiruje tenzije, igrači podsvjesno osjećaju strah od liste za odstrijel. Tko će od njih iduće sezone nositi dres prvotimca Rijeke? Ako nastave igrati prestrašeno kao protiv Lokomotive, ni jedan!

 

   

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.