Medijske spekulacije: Jose Mourinho vraća se u Chelsea, Carlo Ancelotti postaje novi trener Real Madrida

Petak, 26. travnja 2013. 21:28 Napisao/la  SC

Iako Ancelotti ima ugovor do kraja 2014. godine, gotovo je sigurno da sljedeće sezone neće biti trener PSG-a.

 

 

 

Njemački Bild tvrdi da je Jose Mourinho neposredno prije polufinalne utakmice u Dortmundu rekao svom njemačkom kolegi Jürgenu Kloppu da se na kraju sezone vraća u Chelsea. Mourinho je bio menadžer Chelseaja od 2004. do 2007. godine. Na Stamford Bridgeu osvojio je dvije titule prvaka, ali nije uspio ostvariti želju i postati europski prvak, jer ga je Roman Abramovič naprasno smijenio, isplativši mu fantastičnu otpremninu od 20 mil. eura.

Mourinhova velika želja je da postane europski prvak s trima različitim klubovima, za sada je Ligu prvaka osvojio s Portom i Interom. Još uvijek ima teoretsku šansu osvojiti treću europsku krunu na klupi Real Madrida, ali je nakon poraza (1:4) u Dortmundu takva vjerojatnost vrlo mala.

Da je Mourinhov povratak u Chelsea izvjestan, neizravno su u petak potvrdili francuski mediji, koji navode da će novi trener Real Madrida biti talijanski stručnjak Carlo Ancelotti. Katarski vlasnici PSG-a nisu previše zadovoljni njegovim radom, osim Anchelottija na kraju sezone iz PSG-a odlazi i sportski direktor Leonardo, koji se vjerojatno vraća u Inter. Ispadanje od Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka nije baš neuspjeh, Ancelotti će vjerorajno osvojiti i francusko prvenstvo, pa se sezona može smatrati uspješnom. Iako Ancelotti ima ugovor do kraja 2014. godine, gotovo je sigurno da sljedeće sezone neće biti trener PSG-a.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.