RONALDO ZA NEYMARA

Perez igra prvenstvo bez premca na svijetu

Nedjelja, 10. lipnja 2018. 11:50 Napisao  I. V.

Ronaldo nije zadovoljan u Real Madridu

Perez igra prvenstvo bez premca na svijetu

 

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ne odustaje od Neymara iako je vlasnik PSG-a Nasser Al Khelaifi više puta zadnjih mjeseci naglasio da Brazilac nije na prodaju.

Nassera Al Khelaifija najmanje uzbuđuju medijske spekulacije da je Real Madrid spreman platiti čak 350 mil. eura odštete za igrača kojega je PSG platio Barceloni 222 mil. eura!

Novac je najmanji problem PSG-a!

I zato puno realnije izgleda mogućnost klasične razmjene nogometnih dobara, plemenski običaj trgovine nikada nije bio aktualniji u slučaju Real Madrida i PSG-a.

Ronaldo za Neymara?!

Zašto ne!

Prije nekoliko dana Perez je prvi put u devet godina Ronaldu poručio da može otići tijekom pregovora o novoj plaći s njegovim menadžerom Jorgeom Mendesom.

Iako je Perez navodno ponudio čak 33 mil. eura godišnje plaće s bonusima, Ronaldo nije zadovoljan budući da Neymar u PSG-u zarađuje 37 mil. eura.

Ronaldo je još uvijek čudo od igrača, ali ima 33 godine i polako privodi karijeru kraju.

Perez zna kako se slaže momčad pobjednika, dvaput je u predsjedničkom mandatu složio generacije koje su obilježile nogometnu povijest.

Prvi put je prije dvadesetak složio glasovite Galacticose oko Zidanea, Ronalda, Figa, Roberta Carlosa..., a onda još uspješnije "Međugalacticose" oko Ronalda, Sergija Ramosa, Benzeme, Modrića, Marcela...

Neymar ima 26 godina i mogao bi postati stožerni igrač sljedeće Perezove generacije vanzemaljaca.

S druge strane, Nasser Al Khelaifi godinama pokušava privoliti Ronalda u Pariz.

Nekoliko je puta predsjednik PSG-a naglasio da Ronaldova plaća ne bi imala limita, što je za igrača u 33. godini izazovnije od trofeja.

Dok bude trajalo Svjetsko prvenstvo u Rusiji, Perez igra svoje prvenstvo bez premca na svijetu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.