Philippe Coutinho umirio javnost: Neymar je nešto osjetio, ali sve je to normalno!

Srijeda, 20. lipnja 2018. 11:51 Napisao/la  SC
Coutinho
Coutinho

Neymar je postao glavna tema u kampu brazilske reprezentacije, najbolji igrač otišao je u utorak s treninga nakon petnaest minuta.

Brazilski savez objavio je priopćenje u kojemu navodi da Neymar nije ozlijeđen, medijima nikada dovoljno informacija:

- Vidio sam isto što i vi, nisam razgovarao s Neymarom, izjavio je Philippe Coutinho i dodao:

- Nešto je osjetio, ali sve je to normalno. Svi idu na Neymara, kad igra, često ga fauliraju, idu čvrsto na njega, naglašava strijelac za Brazil protiv Švicarske (1:1).

- Kod nas je fokus na zajedništvu. Svaki put zablista netko drugi, ali kolektiv je ono što je važno, tako razmišljamo. Jedan za drugoga ćemo napraviti sve, sve što je potrebno. Neymar je jedan od najboljih na svijetu, igrati s njim je čudesno. On je hrabar igrač koji uvijek ide ravno na protivnika, uvijek pokušava nešto kreirati, on nam je od velike važnosti, govori Coutinho.

Brazil mora pobijediti Kostariku:

- Željeli smo pobijediti i Švicarsku, nismo uspjeli, ali nema brige. Idemo dalje, mislim da će to biti odličan dvoboj, moramo biti mentalno jaki u toj utakmici i dobro odigrati. Igramo za Brazil, a to ne znači samo igrati. To znači zabavljati se na terenu, naglšava Coutinho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.