Srpski nogometni savez objavio snimku pod naslovom: Kome laže Danny Rose?

Petak, 19. listopada 2012. 11:03 Napisao/la  SC

Pod naslovom "Danny Rose is lying to whom" (kome laže Danny Rose) u videu je sažetak nekoliko akcija engleske reprezentacije u kojima Rose ima loptu, ali se s tribina ne čuju rasistički povici

 

 

 

Engleski Guardian prenio je video kojega je na youtube postavio Srpski nogometni savez s ciljem da demantira navode da je Danny Rose bio rasistički vrijeđan svaki put kada je primio loptu. Pod naslovom "Danny Rose is lying to whom" (kome laže Danny Rose) u videu je sažetak nekoliko akcija engleske reprezentacije u kojima Rose ima loptu, ali se s tribina ne čuju rasistički povici.

Guardian navodi da je zadnja akcija snimljena 14 minuta prije kraja utakmice, a neredi, vrijeđanje i tučnjava na terenu nastupila je u zadnjim minutama. UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv obje reprezentacije zbog sukoba na travnjaku na kraju utakmice, te protiv srpske reprezentacije zbog rasističkih ispada navijača.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.