Portugalska liga: Porto srušio Benficu u sudačkoj nadoknadi

Nedjelja, 12. svibnja 2013. 13:00 Napisao/la  L.K.

U jučerašnjem derbiju 29. kola portugalskog prvenstva Porto je u sudačkoj nadoknadi pobijedio Benficu 2:1 golom Brazilca Kelvina. Kolo prije kraja prvenstva Porto ima bod prednosti ispred Benfice.

Prava drama odigrala se sinoć na stadionu Dragao. Porto je uspio je preokrenuti susret u derbiju protiv Benfice pogotkom Brazilca Kelvina u 92. minuti susreta. Povela je Benfica u 19. minuti susreta. Porto je poravnao autogolom Urugvajca Maxi Pereire u 26. minuti, a pogodak odluke vrijedan možda i naslova prvaka postigao je Brazilac Kelvin u sudačkoj nadoknadi.

Ovom pobjedom novi lider Porto ima bod prednosti ispred Benfice i u posljednjem kolu gostuje kod trećeplasirane momčadi Pacos Ferreire. Momčad iz Lisabona na svom će travnjaku ugostiti momčad iz zone ispadanja Moreirense. Benfica je Portu omogućila povratak u borbu za naslov kada je u prošlom kolu na svom terenu remizirala protiv Estorila.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.