Pogledajte kako se Yuichi Nishimura izblamirao u finalu azijske Lige prvaka

Utorak, 04. studenog 2014. 16:26 Napisao/la  SC

Sidney Wanderers osvojili su Ligu prvaka nakon što su u uzvratu protiv Al Hilala odigrali 0:0 obranivši prednost iz prvog susreta (1:0). Nishimura je propustio suditi tri penala za momčad iz Saudijske Arabije

Yuichi Nishimura, japanski sudac koji je u Hrvatskoj ostao upamćen po dosuđenom penalu za Brazil na otvaranju Svjetskog prvenstva, propisno se izblamirao u finalu azijske Lige prvaka. Naime, uzvratni susret između Al Hilalai Sidney Wanderersa završio je 0:0 i Wanderersi su postali prvi australski klub koji je osvojio ovo natjecanje budući da su u prvoj utakmici slavili 1:0.

Ali osim što su se nogometaši Al Hilala u uzvratu propisno ispromašivali, Nishimura, kojem u Brazilu nije  trebalo previše da bi dosudio penal, u finalu azijske lige prvaka propustio je suditi tri čista kaznena udarca za domaćine.

Pogledajte u videu što sve Nishimura nije dosudio kao kazneni udarac

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.