Legendarni Dragan Džajić ponovo izabran za predsjednika Crvene zvezde

Srijeda, 19. prosinca 2012. 17:16 Napisao/la  SC

Ovo su bili drugi izbori u Zvezdi ove godine, jer su u svibnju izabrani skupština i druga tijela kluba. Sastav skupštine se neće mijenjati, već će ostati u sastavu od proljetnog glasovanja

Dragan Džajić dobio je 98,25 posto glasova za  predsjednika Crvene zvezde na izborima na kojima je bio jedini kandidat, a funkciju će službeno preuzeti nakon što u subotu skupština tog nogometnog kluba verificira izborne rezultate, objavila je u srijedu izborna komisija.

Matija Radojčić, predsjednik izborne komisije, izjavio je da je glasovalo ukupno 1824 glasača, od čega 730 elektronskim putem. Džajiću je bio dovoljan jedan glas da postane predsjednik, a dobio ih je 1.792, od ukupno 1.824 listića, jer je 28 bilo nevažećih.Ovo su bili drugi izbori u Zvezdi ove godine, jer su u svibnju izabrani skupština i druga tijela kluba. Sastav skupštine se neće mijenjati, već će ostati u sastavu od proljetnog glasovanja.

Radojčić je na novinarsko pitanje rekao da je zadovoljan izlaznošću, jer je glasačko pravo imalo skoro 8.000 ljudi.

Nakon objave rezultata objavio se i Dragan Džajić.

  - Hvala svim zvezdašima na podršci i povjerenju koje su mi dali. Peroid koji je pred nama je svima poznat i izuzetno težak. Sa svoje strane nastojat ću da, s ljudima koji budu u Upravnom odboru u narednom razdoblju, učinim sve da Crvena zvezda krene prema mjestu na kojemu je desetljećima bila, rekoa je Džajić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.