ALJOŠA ASANOVIĆ PORUČUJE

Na proljeće ćemo ostvariti željene rezultate

Ponedjeljak, 17. prosinca 2012. 15:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Cilj kluba je plasman u Europsku ligu, iako ćemo pokušati ostvariti što bolji plasman, kaže Asanović.

Na splitskoj Rivi sreli smo Aljošu Asanovića, prvog pomoćnika Slavena Bilić u stručnom stožeru ruskog prvoligaša Lokomotiva iz Moskve. Lokomotiv je prvi dio završio na osmoj poziciji na prvenstvenoj tablici:

- Ruska liga je puno jača nego što mnogi misli. Neke utakmice smo nesretno i nespretno izgubili kod kuće. I nama je trebalo vremena da upoznamo igrački kadar. Vjerujem da ćemo na proljeće ostvariti rezultate zbog kojih je Slaven dobio povjerenje. Cilj kluba je plasman u Europsku ligu, iako ćemo pokušati ostvariti što bolji plasman, kaže Asanović.

Koliko ostaje u Spltu :

- Mjesec dana, treba nam svima zajedno odmor jer smo odmah po završetku Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini otišli u Moskvu i preuzeli Lokomotiv, kaže Asanović koji je glavu i uši pokrio vunenom kapom iako je temperatura bila negdje oko 15 stupnjeva.

- Nismo u Moskvi, dometnuli smo.

- Ne osjećam se nešto najbolje, zato sam se pokrio, uzvratio je Aljoša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.