Ognjen Vranješ otpao s popisa zbog Momčila Đujića i Jelene Karleuše

Utorak, 19. veljače 2019. 18:59 Napisao/la  SC
Ognjen Vranješ tetovirao ratnog zločinca
Ognjen Vranješ tetovirao ratnog zločinca

 

Ognjen Vranješ nije više na popisu izbornika Roberta Prosinečkog.

Stoper Anderlechta nije dobio poziv za izbornika BiH, koji je u dogovoru sa savezom odlučio sljedeće:

- Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju, kaže Prosinečki.

Vranjše je seriju političkih provokacija počeo 2015. godine.

Tada se na okupljanje reprezentacije pojavio s tetovažom granica Republike Srpske na ruci. Zbog toga se digla velika medijska prašina, Vranješ je promijenio tetovažu u sat.

Dio navijača podijeljene BiH nije zaboravio tetovažu, na Bilinom polju izvjesili su transparent: "Ognjene, zakasnio si, tvoj sat je otkucao".

Nastavak sukoba s navijačima posredstvom društvenih mreža kulminirao je u studenom, kada je Vranješ pokazaoo tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića, zloglasnog ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata.

U siječnju je prešao u estradne vode, počeo je objavljivati razne sadržaje vezane za popularnu srbijansku pjevačicu Jelenu Karleušu.

Po društvenim mrežama i u tabloidima počeli da se pojavljuju screenshotovi neprimjerenih razgovora, golišave slike Jelene Karleuše, koja mu se pokušala revanširati.

Time je barem privremeno zaključio karijeru reprezentativca BiH.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.