Nečuveni incident u Srbiji, predsjednik i trener Dinama iz Vranja pretukao vlastitog igrača

Utorak, 18. lipnja 2019. 14:40 Napisao/la  SC
Dragan Antić, predsjednik i trener Dinama
Dragan Antić, predsjednik i trener Dinama

 

Predsjednik i trener Dinama iz Vranja Dragan Antić mogao bi biti drastično kažnjen zbog nečuvenog postupka.

Naime, Antić je pretukao igrača Dinama Luku Ratkovića zbog loše igre!

Nezapamećni incident dogodio se u svibnju na poluvremenu utakmice Dinamo - Spartak, kada je Antić šakama izudarao Ratkovića pred suigračima.

Ratković je nakon utakmice zatražio liječničku pomoć u bolnici, slučaj je prijavljen srpskom savezu i sindikatu profesionalnih nogometaša.

- Dragan Antić pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predjelu lijeve i desne strane glave, pred brojnim svjedocima. Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i gurao naprijed-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vrijeđao ga i upućivao pogrdne riječi, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predjelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice, stoji u priopćenju Sindikata profesionalnih nogometaša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.