Villas-Boas ne strahuje od otkaza

Nedjelja, 20. studenog 2011. 22:27 Napisao  Marko Babić

Unatoč nedjeljnom porazu od Liverpoola, što je bio četvrti posrtaj Chelseaja u posljednje tri prvenstvene utakmice (iznimka je pobjeda protiv Blackburna),  Andre Villas-Boas, trener penzionera, uvjeren je da mu vlasnik Roman Abramovič ne sprema otkaz.

Stvara momčad za budućnost - Andre Villas-Boas
Stvara momčad za budućnost - Andre Villas-Boas Foto: google.hr

Naime, Rus je prije početka sezone platio 15 milijuna eura da bi doveo Villasa-Boasa iz Porta. Inače, ovo je bilo prvi puta da su nogometaši Chelseaja izgubili dvije utakmice zaredom na domaćem travnjaku u prvenstvu otkada je Abramovič preuzeo klub prije osam godina.
- Nije ovdje pitanje o tome da li vlasnik ima strpljenja. Počeli smo graditi novu momčad i u klubu su složni i daju potporu projektu za budućnost – izjavio je optimistično Villas-Boas nakon poraza od Redsa. S druge strane nakon odlaska s turske klupe Guus Hiddink čeka. Je li Chelsea nova stanica?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.