ŠOKANTNA VIJEST

Siniša Mihajlović boluje od leukemije

Subota, 13. srpnja 2019. 19:18 Napisao/la  SC

Bologna objavila da ostaje trener

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović

 

Siniša Mihajlović održao je konferenciju za novinare nakon što su talijanski mediji objevili da se prestaje biviti trenerskim poslom zbog teške bolesti:

- Sazvali smo konferenciju za novinare da bismo pojasnili Sinišino stanje, ali odmah da bude potpuno jasno, Siniša ostaje trener Bologne bez obzira na sve. On je jak i prebrodit će sve, rekao je sportski direktor Bologne Walter Sabatini.

- Dobio sam temperaturu i prvi testovi nisu pokazali ništa posebno, ali doktorica nije vjerovala da je riječ samo o temperaturi. Napravili smo još jedan test i on je pokazao da imam leukemiju. Kada sam dobio vijesti, jako su me pogodile. Danima sam plakao, cijeli život mi je prolazio pred očima. Nisu to suze od straha. Poštujem bolest, ali suprotstavit ću joj se, kao što sam uvijek u životu činio. Ne mogu dočekati da odem u bolnicu i počnem borbu. Bolest je agresivna, ali može se pobijediti. Želim zahvaliti svima u Bologni, od predsjednika do oružara, oni su mi kao obitelj, baš kao i moji nogometaši. Meni je to važno, rekao sam igračima da ću pobijediti bolest, a za to trebam oko sebe imati ljude koje volim. Nitko me ne treba sažalijevati, dobro sam, rekao je Mihajlović.

- Kao što je Mihajlović rekao, nije imao simptome, bio je apsolutno dobro. To je dobro, to će ti pomoći da napadneš bolesne ćelije odmah. Lagali smo o zdravlju Mihajlovića, rekli smo da ima groznicu. Voljeli bismo da je groznica, rekao je klupski liječnik.

Mihajlović je prošle sezone preuzeo Bologgnu, koju je spasio od ispadanja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.