Siniša Mihajlović otvorenim pismom zahvalio na podršci u borbi protiv leukemije

Ponedjeljak, 15. srpnja 2019. 20:57 Napisao/la  SC
Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović

 

Siniša Mihajlović obolio je od leukemije, srpski trener objavio je u talijanskom tisku pismo zahvale svima koji ga podržavaju:

- Postoje trenuci u životu kada se susretnete s protivnikom kojega je teško pobijediti i problemom koji je teško riješiti. Došao sam do tog trenutka, ali na sreću, nisam sam, imam ogromnu podršku. U ovih nekoliko dana sam primio more simpatija, solidarnosti, pozitivne energije koja mi je dala nevjerovatnu snagu i sigurnost da ću dobiti bitku protiv leukemije.

Primio sam na tisuće poruka, sve sam ih pročitao, i one za mene predstavljaju poseban znak pažnje, zagrljaj i dirnule su me u srce. Bilo je teško, ispričavam se svima što nisam odgovorio. Odlučio sam ovako, preko Gazzette.

Hvala predsjednicima klubova za koje sam se borio kao igrač i trener, kako i onima čiji nikada nisam bio član za divne riječi koje su mi uputili. Hvala i bivšim suigračima, kao i rivalima s kojima i protiv kojih sam igrao.

Hvala i navijačima svih boja, i onima koji su mi zviždali i vrijeđali me, sada su mi napisali da se borim. Hvala i prijateljima koje stječem tijkom karijere, i hvala svima i onim nepoznatim ljudima koji me poznaju i koji znaju kakav sam čovjek. Od predsjednika države do pisma u kome mi je jedan dječak nacrtao osmijeh, svi ste bitni.

Hvala još jednom, ponestalo mi je suza, sada je vrijeme za borbu. Vidimo se uskoro, napisao je Mihajlović.

Unatoč bolesti Mihajlović ostaje trener Bologne.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.