Serie A: Marko Rog strijelac za Napoli, Ivan Jurić osvojio bod protiv Juventusa

Subota, 20. listopada 2018. 17:01 Napisao/la  SC
Marko Rog
Marko Rog

 

Marko Rog napokon je postigao pogodak za Napoli, hrvatski reprezentativac zaključio je pobjedu Napolija u Udinama pogotokom u 85. minuti.

Rog je pogodak postigao odmah nakon što je ušao u igru.

Andrija Balić sjedio je na klupi Udinesea.

Ivan Jurić ponovno je otkinuo bodove Juventusu.

U svom trećem povratku na klupu Genoe izborio je 1:1 na gostovanju kod aktualnog prvaka.

Prvu priliku na utakmici imala je stara dama u 14. minuti kada je Ronaldo pogodio vratnicu s par metara, a zatim sasvim promašio okvir gola.

No, samo četiri minute kasnije doveo je Juventus u vodstvo pogodivši nakon odbijanca.

Portugalcu je ovo bio 400. gol zabijen u Ligama petice u karijeri čime je postao prvi igrač s ovim učinkom u povijesti europskog nogometa.

Bila je to praktično posljednja akcija u šesnaestercu gostiju koji su u 67. naplatili indiferentnost domaćina i iz prve prave prilike došli do izjednačenja preko Besse.

Gubitak prednosti razbudio je Juventus koji je zaredao prilike preko Ronalda i Dybale, a u 80. minuti zaprijetio je i dotad sasvim nevidljivi Mandžukić kojeg je zatim Allegri zamijenio Bernardeschijem.

Nogometaši Rome poraženi su na domaćem stadionu od SPAL-a 0:2.

Nakon prekršaja Pellegrinija u 37. minuti, gosti su zaradili kazneni udarac koji je realizirao Petagna za vodstvo SPAL-a od 0:1.

U 56. minuti Bonifazi nakon ubačaja iz kuta glavom pogađa za 0:2.

Gostujući vratar Vanja Milinković-Savić u 77. minuti zaradio je drugi žuti karton te je napustio teren, a SPAL ostao s igračem manje.

Ćorić je u igru Rome ušao u 71. minuti, dok je Šimić utakmicu pratio s klupe gostiju.

Utakmica 9. kola: Roma - SPAL 0:2 (Petagna 38-11m, Bonifazi 56), Juventus - Genoa 1:1 (Ronaldo 18/ Bessa 67), Udinese - Napoli 0:3 (Ruiz 14, Martens (82-11m), Rog 85)

Poredak: Juventus 25, Napoli 21, Inter 16 (8), Lazio 15 (8)...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.