Navijači Intera tjeraju Maura Icardija, Wanda Nara plače pred kamerama

Ponedjeljak, 22. travnja 2019. 17:48 Napisao/la  SC
Mauro i Wanda
Mauro i Wanda

 

Navijači Intera smješteni na "Curvi Nord" nastvljaju rat s Maurom Icardijem, bivšim kapetanom momčadi koji je ponovo počeo igrati nakon stanke zbog svađe s čelnicima kluba.

Osim uvreda s tribina, navijači su Icardiju na Facbooku jasno napisali da više nije dobrodošao:

- Mali čovjek koji nosi broj 9 ne zaslužuje dres Intera nakon što šest tjedana nije igrao zbog toga što nije pokazao minimalni profesionalni integritet koji mora imati svaki igrač, nije pokazao respekt prema dresu koji nosi, prema navijačima i naposlijetku prema klubu... Jeste li negdje u drugim ligama vidjeli da se igrač koji lažira ozljedu, koji odbije igrati i koji se smije u porazima nakon mjesec dana vrati na intervenciju odvjetnika, pišu između ostalog navijači.

A kontroverzna Wanda Nara, supruga i zastupnica Maura Icardija, gostovanje u jednoj televizijskoj emisiji iskoristila je za emotivno pražnjenje dok je govorila o suprugu.

Wanda je plakala dok je govorila o tome koliko Mauro pomaže svojoj obitelji i koliko želi ostati u Interu iduće sezone...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.