Milan priznao da vodi pogrešnu sportsku politiku, novi igrači nisu opravdali ulaganja

Ponedjeljak, 11. prosinca 2017. 18:26 Napisao/la  SC
Uzalud zagrijavanje...
Uzalud zagrijavanje... Foto: Lario Tus


 Marco Fassone  priznao je da vodi pogrešnu sportsku politiku, izvršni direktor Milana ponovio je ono što tvrde svi malo bolji poznavatelji nogometa.
 
 Milan je ljetos doveo puno vrlo kvalitetnih igrača, ali ni jedan osim Leonarda Bonuccija nije igrač najviše klase:
 
- Upravo je veliki broj novih igrača krivac za Milanove loše rezultate u domaćem prvenstvu, priznaje Fassone.

Direktor kaže da je Milan potrošio točno 194 milijuna eura na 11 novih igrača iako su procjene stvarnih troškova transfera barem za 30 posto više.

- Pojačanja? Ponovio bih to, ali to ne znači da nismo napravili nekoliko pogrešaka. Postoje neke stvari koje u ovom trenutku ne bi napravili, ali ne mislim na igrače. Da, neki od njih igraju ispod svoje kvalitete, ali je nemoguće da se Bonucci i Biglia ne vrate na razinu iz prošlosti. Jesmo li doveli previše igrača? Moguće da jesmo. Napravili smo dosta procjena, a na kraju su mi sportski direktor Mirabelli i Montella rekli da žele veliku promjenu uz šest ili sedam igrača koje će zadržati. Bili smo svjesni da će biti teško stvoriti momčad u prvih nekoliko mjeseci, računali smo na to da ćemo slabije ući u sezonu i da ćemo se kasnije uzdizati. Ali već smo izgubili pet ili šest bodova koje je teško vratiti u borbi za četvrtu poziciju, kaže Fassone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.