MARKO PJACA

Fiorentina neće otkupiti ugovor

Četvrtak, 15. studenog 2018. 14:34 Napisao/la  SC

Pjaca mora pronaći slabiji klub od Fiorentine

Marko Pjaca (Fiorentina)
Marko Pjaca (Fiorentina)

 Marko Pjaca prolazi kroz krizno razdblje nakon teške ozljede.

Ako ranije nije znao, igrač Juventusa na posudbi u Fiorentini saznao je iz medija da klub iz Firence nije zadovoljan njegovim učinkom i nema namjeru iskoristiti pravo prvootkupa ugovora za 20 mil. eura.

Pjaca pokušava vratiti optimalnu formu iz razdoblja prije ožujka 2017. godine, kada su mu stradali križni ligamenti.

Nakon oporavka Juventus ge ja poslao na posudbe u Schalke i Fiorentinu, gdje nije ni približno dosegnuo formu zbog koje je postao najskuplji igrač HNL-a (23 mil. eura) kada ga je Juventus kupio od Dinama.

Budući da u ovakvom stanju nema šanse igrati za Juventus, jasno je da se Pjaca mora spustiti stepenicu niže od Schalkea i Fiorentine da bi kroz kontinuitet nastupa vratio formu.

Točnije, Juventus ga je odmah trebao posuditi klubu poput Dinama u kojemu bi Pjaca najbrže uhvatio natjecateljski ritam.

Pjaca se redovito nalazi na popisu izbornika Zlatka Dalića isključivo zbog starih zasluga i nesumnjivog potencijala.

Zbog trenutačne forme nije zaslužio pozive.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.