Mario Mandžukić odbio pregovore o novom ugovoru i navijestio mogućnost odlaska

Srijeda, 17. listopada 2018. 12:25 Napisao/la  SC

Mandžukić se trenutačno nalazi u idealnoj pregovaračkoj poziciji, u 32. godini može postavljati uvjete, pa je njegova odbijenica medijski snažno odjeknula

Mario Mandžukić (Juventus)
Mario Mandžukić (Juventus)

 

Mario Mandžukić oprostio se od reprezentacija nakon nastupa na SP-u u Rusiji, a čini se da se u naponu igračke snage namjerava oprostiti od Juventusa.

Prema pisanju talijanskih medija Mandžukić je na neodređeno vrijeme odgodio pregovore s Juventusom oko produljenja ugovora.

Mandžukić na početku sezone igrau u vrhunskoj formi, u svakoj utakmici za Juventus pokazuje koliko je izgubila hrvatska reprezentacija.

Juventus nudi Mandžukiću poboljšani ugovor do 2021. godine, Mandžukić se trenutačno nalazi u idealnoj pregovaračkoj poziciji, u 32. godini može postavljati uvjete, pa je njegova odbijenica medijski snažno odjeknula.

Ugovor s Juventusom veže ga do 2020. godine.

U ovom trenutku puno je izvjesnija varijanta da Mandžukić želi otići iz Juventusa prije isteka ugovora nego da želi potpisati novi ugovor pod uvjetima koje Juventus nudi.

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.