Kramarićev menadžer tvrdi da talijanski velikan želi dovesti hrvatskog napadača

Ponedjeljak, 17. lipnja 2019. 18:57 Napisao/la  SC
Andrej Kramarić
Andrej Kramarić

 

Andrej Kramarić mogao bi iduće sezone igrati u Milanu ako je vjerovati njegovu menadžeru Vincenzu Cavaliereu, koji je nekada obnašao dužnost direktora Zagreba.

Cavaliere tvrdi da bi Kramarić uskoro mogao napustiti Hoffenheim i da je jedan od zainteresiranih klubova Milan, naglašava da bi Zvone Boban mogao biti prednost u eventualnom transferu.

Karamarić postiže odlučuje pogotke, zahvaljujući njegovim pogocima Hrvatska se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a Hoffenheim pretprošle sezone u Ligu prvaka:

- Teško je reći koliko bi Hoffenheim tražio za njega, vjerujem negdje između 30 i 40 mil. eura. Kramarić je vrlo sretan u Hoffenheimu, osjeća se jako dobro. Trener se promijenio, počinje novi klupski projekt, ali ako dođe prava ponuda..., naglašava Cavaliere u razgovoru za talijanske medije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.