Ivan Strinić u ponedjeljak počinje trenirati nakon tromjesečne stanke

Četvrtak, 15. studenog 2018. 16:06 Napisao/la  SC
Ivan Strinić
Ivan Strinić

Ivan Strinić vraća se na teren nakon tromjesečne stanke zbog liječničke preporuke, braniču Milana liječnici su savjetovali stanku da bi saznali hoće li se srčani mišić početi smanjivati:

- Mogu reći da mi je napokon pao kamen sa srca, doslovno i figurativno. Sigurno da mi je to bio šok, kao grom iz vedra neba... Liječnici su odredili tromjesečnu pauzu da vide hoće li se u mirovanju srčani mišić početi smanjivati, što bi značilo da je to posljedica sporta, a ne bolesti. Vjerovao sam u dobar ishod, ali znate kako je, bio sam pod stresom, uvijek postoji zrno sumnje. Penješ se uz stepenice i srce ti se uzlupa, i odmah se pitaš je li to to... Par mjeseci sam živio s tim, malo sam bio i nervozan, i nestrpljiv, ali eto, sad je napokon sve iza mene, od ponedjeljka počinjem opet trenirati, potvrdio je Strinić u razgovoru za 24sata.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.