Antonio Conte: Nikada nisam blizu Juventusa, nikada me nitko nije ni nazvao

Utorak, 23. srpnja 2019. 14:35 Napisao/la  SC
Antonio Conte
Antonio Conte

 

Uoči utakmice Intera i Juventusa u srijedu Antonio Conte otkrio je novinarima kakva je bila njegova pozicija u medijskim spekulacijama da će se ovog ljeta vratiti na klupu Juvetusa.

- Nikada nisam blizu Juventusa! Nikada me nitko nije ni nazvao, stalno sam bio u kontaktu s Interom koji je pokazivao veliki interes i zbog toga osjećam veliku odgovornost prema ovom klubu. Želim napraviti nešto više, kaže Conte.

Trener Intera ne krije nezadovoljstvo što Inter još uvijek nije doveo Romelua Lukakua i Edina Džeku...

- Predsjednik, direktori i ja obavili smo trezveni razgovor, moramo razmisliti prije nego što donesemo odluke uzimajući u obzir sve okolnosti uključujući Financijski Fair Play. Potrebno je vrijeme da se složi okosnica momčadi i klub dovede na potrebnu razinu, govori Conte.

- Dugačak je prijelazni rok ovog ljeta, još nije dosegnuo vrhunac. Moramo biti strpljivi, kazao je direktor Beppe Marotta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.