Allegri: Nisam zvao Ronalda! Hvala Real Madridu na ponudi, ostajem u Juventusu!

Srijeda, 11. srpnja 2018. 23:32 Napisao/la  SC
Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri

 

Trener Juventusa Massimiliano Allegri kaže da nema nikakve veze s transferom Cristiana Ronalda.

- Ne, nisam zvao Ronalda na telefon. Mislim da će u ponedjeljak biti predstavljanje tako da ću ga tada i vidjeti. Znam da je sretan, sjajan je profesionalac i donijet će dodatnu vrijednost momčadi koja je već napravila puno toga zajedno. Juventus je napravio nevjerojatnu stvar za klub, ali i za talijanski nogomet. Cilj kluba je uvijek bio osvajanje Lige prvaka, a s Ronaldom ćemo taj cilj sada lakše ostvariti, kaže Allegri koji ne krije kontakte s Real Madridom drugačije vrste.

Allegri je odbio ponudu iz Madrida:

- Jednostavno sam slijedio svoje osjećaje. Ovo ljeto nije bilo jednostavno za mene. Majka mi je umrla prije mjesec dana i morao sam donijeti nekoliko važnih odluka. Razgovarao sam s klubom, ovdje mi je dobro. Hvala Perezu, ali svoju riječ sam dao Juventusu koji ima pred sobom veliki plan, rekao je Allegri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.