Allegri: Impresioniran sam kako se Ronaldo uklopio, bio je vrlo sretan u svlačionici

Nedjelja, 19. kolovoza 2018. 11:21 Napisao/la  SC
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

 

Cristian Ronaldo debitirao je za Juventus u tipičnoj utakmici aktualnog prvaka, momčad Massimiliana Allegrija visila je u Chievu do 93. minute, kada je Bernardeschi postigao pogodak za 3:2.

- Izdržao je dobro fizički. Trenira s nama tek sedam dana i odigrao je zaista dobro. Šteta što nije zabio. Njegov učinak ovisi i o igračima koji ga okružuju. Imao je nekoliko udaraca na gol, nekoliko dobrih kretnji koje veznjaci nisu nagradili, a to naši igrači moraju pročitati i poslati loptu na pravo mjesto. Impresioniran sam kako se uklopio u momčad, bio je vrlo sretan u svlačionici, kaže Allegri.

O utakmici trener Juventusa kaže:

- Spustili smo gard, čak i u samim dodavanjima. Mislili smo da imamo sve u svojim rukama pa smo spustili tempo. Dopustiš protivniku da vrši presing, braniš loše i naposljetku moraš primiti gol. Ali bila je ovo velika pobjeda koja nam je trebala jer nam je ovakav podsjetnik trebao od samog starta. Podsjetnik da je svaka utakmica u Serie A teška i da se ništa ne smije uzimati zdravo za gotovo. Uhvaćeni smo na spavanju i igrali smo bolje s Bernardeschijem i Mandžukićem. Moramo pronaći ravnotežu, ali najvažnije je da ne "zaspimo" kad igramo dobro, smatra Allegri.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.