Srijeda, 16. kolovoza 2017.Jednostavna dijagnoza: Ronaldo nije zadovoljan jer Eto'o zarađuje dvostruko više

Autor I. V. Srijeda, 05 rujna 2012 09:19

Najbolje plaćeni nogometaš na svijetu je Samuel Eto'o, koji u Anzhiju zarađuje fantastičnih 20 milijuna eura godišnje. Barcelona sprema novi ugovor za Messija

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je nezadovoljan u Real Madridu! Ronaldo je rekao predsjedniku Florentinu Perezu da bi rado otišao iz Madrida. Razlozi su profesionalne naravi, službenog objašnjenja Ronaldova nezadovoljstva nema.

Čim je Ronaldo objavio da je nezadovoljan u Real Madridu, odmah su se javili tipovi različitih profila. Sociolozi cinično tvrde da bi navijači Real Madrida trebali izaći na ulice i plakati, jer se Ronaldo više ne veseli pogocima.

1. Samuel Eto'o (Anzhi) €20m
2. Zlatan Ibrahimovic (PSG) €14.5m
3. Wayne Rooney (Man Utd) €13.8m
4. Yaya Toure (Man City) €13m
5. Sergio Aguero (Man City) €12.5m
6. Didier Drogba (Shanghai) €12m
7. Fernando Torres (Chelsea) €10.8m
8. Dario Conca (Guangzhou) €10.6m
9. Lionel Messi (Barcelona) €10.5m
10. Cristiano Ronaldo (Real Madrdi) €10m

Vlasnici Manchester Cityja nisu čekali objašnjenje, odmah su negdje pronašli tričavih 120 mil. eura koje su ponudili Real Madridu. Bogati šeici najbolje znaju kako se rješava depresija u svlačionici.

Javio se i Leonardo, direktor PSG-a, pariški klub u arapskom vlasništvu začudno nije poželio kupiti Ronalda:

- Nama Ronaldo ne treba, imamo Ibrahimovića koji je najbolji napadač na svijetu. Ronaldo i Messi su najbolji igrači na svijetu, ali oni nisu napadači, kaže Leonardo.

Zašto je Ronaldo nezadovoljan u Madridu sugerira tablica nekolicine najbolje plaćenih nogometaša današnjice! Na tablici Ronaldo ne zauzima mjesto koje njegova igračka sujeta može podnijeti, a na tablici ima mjesta za još barem desetak igrača koji su bolje plaćeni od Ronalda.

Osim toga u Barceloni spremaju novi ugovor za Messija, koji bi uskoro trebao početi zarađivati oko 16. mil eura godišnje. U Real Madridu su pregovori o povećanju Ronaldove plaće negdje zapeli.

Tko je najbolji igrač na svijetu, Messi ili Ronaldo? Prema tablici najbolji je Samuel Eto'o, koji je u Anzhiju plaćen fantastičnih 20 mil. eura godišnje

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

SportCom.hr