Wigan izbacio Manchester City, Aguero udario navijača, naguravanje Guardiole

Ponedjeljak, 19. veljače 2018. 23:56 Napisao/la  SC
Pep Guardiola sprečava Aguera u obračunu sa trenerom Wigana Paulom Cookom
Pep Guardiola sprečava Aguera u obračunu sa trenerom Wigana Paulom Cookom

Drugoplasirana momčad League One, treće engleske lige, u dramatičnoj utakmici 5. kola FA Cupa pobijedila je Manchester City 1:0 i vodeću momčad Premiershipa izbacila iz daljnjeg natjecanja.

Jedini pogodak zabio je Will Grigg u 79. minuti.

Manchester CIty je dominirao cijelu utakmicu, iako je od 45. minute ostao sa igračem manje nakon isključenja Delpha.

Guardiolina momčad imala je čak 27 udaraca na gol.

Nakon što je sudac odsvirao kraj utakmice, navijači su utrčali u teren i sa svojim junacima proslavili veliku pobjedu.

Osim slabe igre, igrači, navijači i stručni stožer vodeće momčadi Premiershipa ponašali su se tijekom i poslije utakmice potpuno neprihvatljivo.

Pep Guardiola se na kraju prvog poluvremena, kad je ostao s deset igrača zbog isključenja Delpha, u tunelu stadiona pokušao obračunati s domaćim trenerom Paulom Cookom, ali je na vrijeme u tome spriječen.

No, kaos je nastao nakon što je utakmica završila, a domaći navijači utrčali u teren kako bi proslavili veliku pobjedu sa svojim igračima.

U općoj gužvi, jedan domaći navijač nešto je dobacio Agüeru.

Nervozni Argentinac ga je udario šakom i onda ponovno krenuo prema njemu, ali su ga zadržali dijelom domaći igrači, a dijelom ostali navijači.

Za to vrijeme su se revoltirani Cityjevi navijači također pokušali utrčati u teren.

U trenutku se oko njih stvorila policija, palo je nekoliko udaraca, a onda su gostujući navijači odnekud dovukli reklame i bacili ih na policiju.

Kazne će sigurno biti drastične. Wigan će biti teško kažnjen zbog utrčavanja gledatelja na teren, a za ponašanje kakvo je demonstrirao Agüero u engleskom nogometu se dobiva najmanje pet utakmica kazne.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.