WEST HAM

Bilić čeka potez Uprave nakon poraza

Subota, 21. listopada 2017. 11:53 Napisala  Valentina Prokić

Ja sam borac, ali na njima je da odluče, kaže Bilić

Slaven Bilić
Slaven Bilić

Bilićev West Ham doživio je težak poraz od Brightona u devetom kolu Premierlige nakon kojega je hrvatski trener prihvatio odgovornost i čeka odluku Uprave o svojoj sudbini. Nije tajna da Bilić balansira na rubu, a nakon novog poraza navijači traže smjenu.

- Teško mi je nešto pametno reći u ovom trenutku. Preuzimam potpunu odgovornost za ovaj rezultat, ne želim se skrivati. Nismo u dobroj situaciji i uprava će napraviti što misli da je potrebno. Ja sam borac, ali na njima je da odluče, rekao je Bilić.

West Ham na terenu izgleda kao raštimani orkestar.

- Naravno da sam razočaran. Ne volim javno upirati prstom u igrače, ali ovo danas stvarno nije bilo dobro. Ispričavam se navijačima, no ja sam borac i možemo okrenuti situaciju, kao što smo već ranije uspjevali, ističe Bilić. No, Englezi mu ne vjeruju, uvjereni su da neće dočekati kraj vikenda na klupi West Hama.

A stručni komentatori Skya Jamie Carragher i Gary Neville nisu baš imali lijepe riječi za igru čekićara nakon poraza.

- Pa ovo je strašno, West Ham je sramota. Izgledaju kao skupina igrača koja je natjerana da igra zajedno, a ne kao momčad, rekao je Carragher.

Hoće li Slaven Bilić dobiti još jednu priliku ili je i Upravi čekićara dosta, znat će se vrlo brzo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.