Roland Koeman: Nikola Vlašić pokazao da je veliki talent, dobro se uklopio u momčad

Četvrtak, 21. rujna 2017. 21:53 Napisao/la  SC
Nikola Vlašić (Everton)
Nikola Vlašić (Everton)

Iako Everton nije pobijedio nikoga ozbiljnoga od utakmice protiv Hajduka, menadžer Roland Koeman ne izgleda zabrinuto.

 Everton je konačno nekoga pobijedio (3:0), ali u utakmici 3. kola Liga kupa protiv Sunderlanda koju je odigrao Nikola Vlašić. Mladi hrvatski reprezentativac najveći je dobitak:

- Dobro se uklopio u momčad. Dobar je igrač i zbog toga smo ga doveli. Mlad je, ima tek 19 godina, ali isto tako ima puno iskustva i može igrati na dosta pozicija. Protiv Sunderlanda je bio jak na lopti, baš kao i protiv Atalante u Europskoj ligi. Pokazao je da je veliki talent. Dosta mu pomaže to što u momčadi imamo puno igrača njegove dobi. Uvijek je dobro za mladog igrača da ima vršnjake oko sebe. Na istoj su razini u smislu nogometnog razvoja. Zbog toga je svjetla budućnost pred nama. U srijedu navečer završili smo utakmicu sa šest ili sedam igrača u dobi do 22 godine. To je stvarno dobro i potrebno klubu. Nadamo se da će se svi ti igrači razviti kako očekujemo, kaže Koeman.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.