Nikola Vlašić u drugoj momčadi Evertona, David Unsworth otpisao novog A-reprezentativca

Nedjelja, 19. studenog 2017. 10:37 Napisao/la  SC
Nikola Vlašić
Nikola Vlašić

Nikola Vlašić prvi je osjetio što se može mladom igraču dogoditi kada ostane bez potpore trenera.

Vlašić je odigrao prvu utakmicu za drugu momčad Evertona, nakon što je otišao Ronald Koeman mladi hrvatski reprezentativac ispao je iz kruga igrača prve momčadi u razdoblju kada je postao A-reprezentativac.

David Unsworth očito ne vidi u Vlašiću potencijal zbog kojega je vidio Koeman, privremeni menadžer Evertona odrekao se igrača koje tek treba prilagoditi uvjetima igre u fizički najjačoj ligi na svijetu.

Bez potpore trenera jedino se ekstra talenti mogu brzo adaptirati na nove uvjete, a ekstra talenti se u Premierligi mogu nabrojati na prste jedne ruke.   

Otkada je Unsworth postao menadžer Everton je jednom pobijedio (Watford), triput izgubioo  (Chelsea, Leicester, Lyon) i odigrao neodlučeno s posljednjeplasiranim Crystal Palaceom.

Vlašićeva jedina nada je da Unsworth ne ostane dugo na klupi Evertona.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.