Jose Mourinho otišao, Man. United mora platiti 700.000 eura za korištenje apartmana

Utorak, 18. prosinca 2018. 19:07 Napisao/la  SC

Kako su rezultati bivali sve lošiji, tako je Portugalac djelovao sve bahatije. Kao da je ispovocirao otkaz koji bi Manchester United trebao stajati čak 25 mil. eura odštete

Jose Mourinho otišao, Man. United mora platiti 700.000 eura za korištenje apartmana

 

Jose Mourinho na brzinu je pokupio stvari i otišao iz Manchester Uniteda, a novinarima je uputio samo dvije riječi: Zbogom, momci!

Mourinho je u utorak dobio otkaz u jeku sezone loših rezultata u Premierligi i još lošijih odnosa između Mourinha većine igrača i čelnika kluba.

Kako su rezultati bivali sve lošiji, tako je Portugalac djelovao sve bahatije.

Kao da je ispovocirao otkaz koji bi Manchester United trebao stajati čak 25 mil. eura odštete.

Vjerojatno će Portugalac dobiti manje tijekom predstojeće nagodbe, nije realno očekivati da će Manchester United pristati isplatiti cijeli iznos.

Sličnu je situaciju prolazio Antonio Conte s Chelseajom, koji je talijanskog stručnjaka držao pod ugovorom sve dok mu nije stigla prva ponuda zbog koje je pristao na nagodbu.

Umjesto 10 mil. eura, Conte je pristao na dvostruko manji iznos odštete da bi eventualno mogao otići u Real Madrid.

Ima računa koji se odmah moraju platiti, hotel Lowry uskoro će ispostaviti fakturu za usluge stanovanja bivšeg menadžera Manchester Uniteda.

Mourinho je protekle dvije godine živio u luksuznom apartmanu blizu Old Trafforda, poduzetni engleski novinari izračunali su troškove stanovanja prema cjeniku.

Cijena apartmana za 895 dana korištenja iznosi nešto manje od 700.000 eura!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.