JOSE MOURINHO

Ja sam kupio, a ne prodao Salaha!

Četvrtak, 17. siječnja 2019. 23:11 Napisao/la  SC

Zaljubio sam se u tog dječaka!

Salah i Mourinho u Chelseaju
Salah i Mourinho u Chelseaju

 

Joseu Mourinhu traže sve moguće slabosti otkada je dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Opet ga u medijima prozivaju da je pogrešno procijenio kvalitete Mohameda Salaha, danas jedan od najboljih napadača na svijetu otišao je iz Cheleseja dok je menadžer bio Mourinho.

- Mnogo je toga u vezi Salaha rečeno što nije istina, javnost me doživljava kao menadžera koji je prodao Salaha. Upravo obratno, ja sam kupio Salaha! Igrao sam u Ligi prvaka protiv Basela, Salah je tada bio dječak iz Basela. Protiv koga god da igram, uvijek analiziram protivnika. I zaljubio sam se u tog dječaka! Ja sam kupio tog dječaka! Ja sam nagovorio ljude iz Chelseaja da kupe Salaha iako smo tada imali vrhunske napadače, Hazarda, Williana... Vrhunske talente! Svejedno smo kupili Salaha! Tada je Salah bio izgubljeno dijete u Londonu, izgubljen u novom svijetu. Htjeli smo strpljivo raditi s njim, ali je on želio negdje stalno igrati. Odlučili smo ga posuditi, znao sam gdje. U Italiju gdje se igra taktički i psihološki težak nogomet. U Fiorentini je mogao igrati bez velikoga pritiska da mora osvajati trofeje, odlučili smo da ode u Firenzu. Kada ga je klub odlučio prodati, ja s time nisam imao veze. Ja sam ga kupio, objasnio je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.