Ibrahimović: Gdje bih sebe smjestio u ligi? Lavovi se ne uspoređuju s ljudima!

Nedjelja, 19. studenog 2017. 17:50 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović


Zlatan Ibrahimović vratio se na teren nakon sedam mjeseci izbivanja zbog ozljede, napadač Manchester Uniteda ušao u igru kada je utakmica protiv Newcastlea (4:1) bila riješena.

Publika na Old Traffordu dočekala ga je ovacijama, s nekoliko poteza dao je naslutiti da će se brzo vratiti u  optimalnu formu. U 35. godini nije izgubio ambiciju dokazati tko je gazda u Premierligi:

- Gdje bih se smjestio u usporedbi s ostalim napadačima lige? Ta je usporedba nemoguća, lavovi se ne uspoređuju s ljudima! Danas je bio poseban dan. Puno treniram, a povratak nije bio lagan. Fokusiran sam na momčad i želim pridonijeti koliko god mogu. Zahvalan sam na tome što ponovno mogu igrati nogomet, rekao je Ibrahimović.

- Zadovoljan sam rezultatom i s tri osvojena boda, kao i reakcijom nakon što je Newcastle poveo jer smo pokazali da nikad ne paničarimo, to nije dio našeg mentaliteta. I, dakako, zadovoljan sam povratkom Zlatana, imao je dramatičnu ozljedu, jednu od najgorih u povijesti nogometa. Njegov povratak smo svi doživjeli vrlo emotivno, rekao je Jose Mourihno.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.