IPAK NAPUŠTA CHELSEA

Drogba odlazi u Kinu za plaću od 15 mil. eura

Ponedjeljak, 21. svibnja 2012. 14:26 Napisao/la  SC

Drogba je u godinama kada se ponuda poput kineske ne odbija

Didier Drogba vjerojatno odlazi u kineski Shanghai Shenhua, gdje igra njegov bivši suigrač iz Chelsea Nicolas Anelka. Drogba bi trebao godišnje zarađivati fantastičnih 15 mil. eura.

- Svi mi volimo Drogbu, on je veliki igrač za velike utakmice. Ali sada moramo razmišljati što je bolje za Drogbinu budućnost i što je bolje za budućnost kluba, izjavio je predsjednik Chelsea Bruce Buck.

Drugim riječima, Drogba je igračkim godinama kada se ponuda poput kineske jednostavno ne odbija. Abramovič očigledno nije voljan toliko platiti igrača koji je najzaslužniji za osvajanje Lige prvaka.

Što se tiče Roberta Di Mattea, menadžer Chelsea za jednokratnu upotrebu trebao bi tijekom tjedna saznati računa li Roman Abramovič na njega. Ni dva osvojena trofeja, FA Cup i Liga prvaka, i jasne poruke iz svlačionice nisu jamstvo da će Di Matteo iduće sezone voditi Chelsea.

Di Matteo je puno učinio, sigurno da ćemo u obzir uzeti da je osvojio dva trofeja i da je u vrlo kratkom razdoblju pridobio povjerenje igrača koji ga žele za menadžera, kaže Buck.

Di Matteo bi mogao dobiti mandat na godinu dana, koliko je Abramovič odlučio čekati Pepa Guardiolu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.