ODLUKA

Niko Kovač ostaje trener

Petak, 19. listopada 2018. 15:12 Napisao/la  SC

Čelnici Bayerna zaratili s medijima

Velika buka ni za što...
Velika buka ni za što...

 

Niko Kovač ostaje trener Bayerna.

Čelnici Bayerna mimo običaja sazvali su izvanrednu presicu na kojoj se pjavila najjača postava: Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić.

Međutim, Bayern je presicu iskoristio za obračun s medijima koji žestoko kritiziraju trenera i igrače Bayerna, posebice reprezentativce:

- Nakon utakmice protiv Nizozemske odlučili smo stati uz igrače koji su previše kritizirani, pa Manuel Neuer je zaslužio više poštovanja! Čovjek je svjetski prvak i četverostruki najbolji vratar svijeta! A čitam i da su Boatenh i Hummels prestari... Pogledajte van Njemačke kako se štite igrači u drugim državama. Više nećemo prihvaćati ovakav medijski tretman. Ovo je skandalozno i sramotno. U Sevilli je sva odgovornost za poraz bila njegova i taj dan smo ga odlučili prodati, zamalo nas je koštao svog uspjeha u Ligi prvaka, rekao je Karl-Heinz Rummenigge.

- Želim reći nešto što nema veze s Bayernom. Sramotni su i napadi na izbornika Joachima Löwa. Sramotno je i izvještavanje o zvižducima Niki Kovaču na košarkaškoj utakmici. Onda pišete kako ne možemo bez Bernata, kako smo izgubili jer smo ga prodali... Vidjet ćemo na kraju tko je u pravu. Sjetite se da smo zbog njega umalo ispali iz Lige prvaka, kaže Uli Hoeness.

- Odigrali smo niz dobrih utakmica i onda se dogodio jedan loš niz, ali nećemo otpustiti Kovača. Nas dvojica smo u sjajnom odnosu, a mene napadaju da ne stojim iza njega. Smiješno. Sjetite se vi novinari koliko ste nas hvalili. Mi smo svjesni pogrešaka, ali sigurno nećemo s njima izlaziti u javnost. Uvijek ću braniti svoje igrače i trenera, dovoljno su oni samokritični, rekao Hasan Salihamidžić.

Prije presice čelnika kluba novinarima se obratio Niko Kovač što je značilo da ostaje na klupi.

- Atmosfera je pozitivna, a protiv Wolfsburga nas čeka zanimljiva utakmica, toliko pazim na sve detalje da se ne stignem ni obrijati, kazao je Kovač.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.