Bundesliga: Pobjeda Kovačevog Eintrachta, Kramarić igrao u porazu Hoffenheima od Bayera

Subota, 20. siječnja 2018. 17:40 Napisao/la  SC
Niko Kovač (Eintracht)
Niko Kovač (Eintracht)

Niko Kovač je nakon dva remija uspio odvesti Eintracht do pobjede u gostima kod Wofsburga 1:3 te se uključio u borbu za Ligu prvaka. 

U samo četiri minute, od 18. do 22., Eintracht je postigao dva pogotka i mogao je mirnije nastaviti utakmicu. Strijelci su bili Haller i Chandler, a kod oba je pogotka asistirao Wolf.

Wolfsburg je u nastavku igre uspio smanjiti zaostatak preko Maximiliana Arnolda koji je lijepo pogodio u 66. minuti, a samo minutu kasnije domaći su ostali s desetoricom na terenu.

Nakon drugog žutog kartona, isključen je Dimata. Luka Jović, koji je u 77. minuti zamijenio Rebića, postavio je sedam minuta kasnije konačni rezultat.

Josip Brekalo je zamijenjen na poluvremenu.

Bayer je s uvjerljivih 4:1 slavio na gostovanju kod Hoffenheima , a treba istaknuti prvi pogodak kojeg je postigao Leon Bailey, s 11 metara petom na samom kraju prvog poluvremena.

Za sigurnu pobjedu pobrinuli su se Baumgartlinger i Alario koji su bili strijelci u nastavku utakmice.

Poraz je ublažio Szalai golom u 86. minuti, a Alario je u 93. zabio i peti gol na utakmici.

Tin Jedvaj ponovno nije bio ni na klupi momčadi iz Leverkusena, a Andrej Kramarić je dobio priliku od 56. minute kod domaće momčadi.

Bayer je pobjedom i zahvaljujući posrtaju Leipziga skočio na drugo mjesto.

Mainz je s 3:2 pobijedio Stuttgart nakon preokreta.

Gosti su poveli u 19. minuti preko Badstubera, ali je Muto s dva pogotka okrenuo rezultat.

Pobjedu je u 64. potvrdio Holtmann koji je zabio za 3:1, a konačni rezultat je postavio Ginczek u 91.

Leipzig je poražen 1:2 kod Freiburga .

Poveli su gosti pogotkom Wernera u 66. minuti, ali Freiburg je stigao do slavlja golovima Haberera u 72. minuti i Kocha četiri minute kasnije.

Borussia M. je golovima Gintera u 10. i Hazarda u 90. minuti s 2:0 pobijedila Augsburg. 

Utakmice 19. kola: Borussia M. - Augsburg 2:0 (Ginter 10, Hazard 90), Freiburg - Leipzig 2:1 (Haberer 72, Koch 76/ Werner 65), Hoffenheim - Bayer Leverkusen 1:4 (Szalai 86/ Bailey 43, Baumgartlinger 51, Alario 70, 90), MAinz - Stuttgart 3:2 (Muto 45, 54, Hotmann 64/ Badstuber 20, Ginczek 90), Wolfsburg - Eintracht 1:3 (Arnold 66/ Haller 18, Chandler 22, Jović 85), HSV - Koln 0:2 (Terodde 27, 67)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.