×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

Adebayor potopio Aston Villu

Utorak, 22. studenog 2011. 01:16 Napisao/la 

Togoanski napadač Emmanuel Adebayor u prvom poluvremenu utakmice protiv Aston Ville postigao je dva pogotka i omogućio svojoj momčad i pobjedu kojom su "Spursi" primaknuli vodećem dvojcu iz Manchestera

Adebayor potopio Aston Villu

U posljednjoj utakmici 12. kola Premiershipa nogometaši Tottenhama na svom White Hart Laneu ostvarili su sigurnu pobjedu protiv Aston Ville i skočili na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Ključni igrač u momčadi povratnika na klupu Harryja Redknappa (propustio je posljednje dvije utakmice zbog manje operacije na srcu) bio je togoanski napadač Emmanuel Adebayor koji je s dva pogotka u prvom poluvremenu omogućio "Spursima" da mirno privedu utakmicu kraju i zasjednu na treće mjesto s jednom utakmicom manje i tri boda više od Chelsea, Arsenala i Liverpoola.

Kod oba pogotka Adebayoru je asistirao Velšanin Gareth Bale. Prvog je zabio lijepim volejem s ruba peterca, a drugog sa same gol-crte nakon što Baleovo ubacivanje s lijeve strane nisu uspjeli zaustaviti niti branič James Collins niti vratar Shay Given. Bili su to Adebayoru četvrti i peti ovosezonski prvenstveni gol kojima je prekinuo premierligaški post dug šest utakmica i omogućio Tottenhamu osmu ovosezonsku pobjedu i četvrtu uzastopnu na domaćem terenu.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić pružio je još jednu odličnu partiju i vješto dirigirao igrom Tottenhama sve dok ga u 90. minuti Harry Redknapp povukao s travnjaka. Modrić je bio jedini hrvatski predstavnik londonskog sastava u ovom susretu a posebno se istaknuo lijepim asistencijama koje u 39., odnosno 52. minuti koje Bale i Adebayor kasnije nisu uspjeli pretvoriti u pogodak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.